Bierbrouw pakketten


Wil je starten met brouwen? Of heb je al ervaring opgedaan en ben je op zoek naar nieuwe ingrediënten en toebehoren voor het brouwen van je eigen bier? Vanuit Brewz raden we je de volgende winkels aan:

Simpelbrouwen.nl

Simpelbrouwen heeft een ruim assortiment aan startpakketten (IPA, Weizen en meer) gebaseerd op moutextract poeder. Met dit proces brouw je snel en simpel een lekker speciaalbier.

Pro:

- Echt simpel brouwen

Con:

- Het assortiment is bedoeld voor beginnende brouwers

Brouwland

Brouwland is een begrip in de brouwerij wereld. Gevestigd in België en één van de eerste aanbieders van bier brouw producten. De bestellingen worden geleverd vanuit Beverlo in België. 

Voor de startende brouwer hebben zij de Kingdom brouwpakket reeks met volmout. Het is iets minder simpel dan met moutextract brouwen maar je krijgt hiermee wel meer controle over je brouwproces en het eindresultaat.

Brouwland is ook een partij waar je als meer ervaren brouwer veel interessante artikelen kunt vinden.

Pro:

- Enorm assortiment

Con:

- De levertijden kunnen soms oplopen omdat je bestelling vanuit België verzonden wordt.

Bol.com

Bol.com heeft tegenwoordig een speciale categorie gewijd aan thuisbrouwproducten. Je hebt bij Bol de keuze uit vele aanbieders en een groeiend assortiment.

Pro:

- Grote keus aan aanbieders

Con:

- Het assortiment is bedoeld voor beginnende brouwers

Braumarkt.com

Braumarkt is een bekende naam voor veel thuisbrouwers. Braumarkt heeft tegenwoordig een winkel in Almere en in Hamburg (Duitsland). Uiteraard heeft Braumarkt ook een webwinkel met een breed assortiment. Braumarkt heeft een tijd lang last gehad van leveringsproblemen en ontevreden klanten. Ze zijn hard op weg om de tevredenheid verder te verbeteren. Een bezoek aan de winkel in Almere raden we van harte aan.

Pro:

- Leuke fysieke winkel in Almere met kundig en vriendelijk personeel

- Groot assortiment voor beginners en gevorderden

Con:

- Braumarkt heeft last gehad van leveringsproblemen en heeft niet alles zomaar op voorraad

Unibrew (ook wel: Van der Kooy)

Net als Braumarkt is ook Unibrew een bekende naam bij brouwers. Unibrew heeft twee vestigingen: Beek en Donk (Brabant) en Jubbega (Friesland). Die laatste opereert onder de naam "Van der Kooy" wat het in onze optiek een beetje verwarrend maakt. Het assortiment is erg groot en de levering via de webshop is erg snel en betrouwbaar. De winkel in Beek & Donk is ruim opgezet maar mist nog een beetje sfeer. Ook krijg je - naar onze ervaring - niet altijd het juiste antwoord op je vragen omdat de kennis bij medewerkers niet aanwezig is.

Pro:

- Snelle levering

- Groot assortiment

Con:

- Winkel mist wat sfeer, kennis van thuisbrouwen bij medewerkers niet altijd up-to-date