Ontwerp je eigen bierviltjes! Wij probeerden het uit


Hoe kom je aan je eigen ontworpen bierviltjes? Wij probeerden het uit via de website studentendrukwerk.nl

Het belangrijkste moment van het bierbrouwen is natuurlijk het proeven van je eigen gebrouwen bier. Dit moment is niet alleen leerzaam om de smaak, geur en het uiterlijk te beoordelen.

Het is ook het moment om te genieten en je bier te presenteren aan je vrienden, familie en misschien je partner.

Hiervoor gebruik je het juiste glas en maak je sfeer met een passend hapje erbij. En als kers op de taart kun je indruk maken met je eigen bierviltjes.

Wij maakten ons eigen ontwerp via studentendrukwerk.nl en delen graag onze ervaring.


Stap 1: het ontwerp van de bierviltjes

Via de online ontwerp tool hebben wij ons logo geüpload. Je kunt natuurlijk zelf hier een foto en tekst toevoegen. Op de website staan ook een aantal ontwerpen ter inspiratie. Via google kun je natuurlijk nog veel meer basis ideeën opdoen.

Je kunt kiezen uit vierkant of rond, en dan dubbelzijdig of enkelzijdig. Bij Brewz zijn we erg bescheiden dus we kozen voor vierkant enkelzijdig.


Stap 2: bestellen van de bierviltjes

Als het ontwerp klaar is, kun je direct bestellen vanuit de tool. Het voordeel is dat je op deze site niet meteen hele grote aantallen hoeft te bestellen. Na het bestellen kregen we de viltjes een aantal dagen later al in huis, sneller dan verwacht. Tussentijds kregen we netjes een mailtje met een update van de status. Prima geregeld dus.


Stap 3: gebruiken van de bierviltjes

Deze stap is ons goed bevallen. We hebben namelijk een lekkere IPA erbij gepakt, in een glas geschonken met daaronder natuurlijk ons eigen ontworpen bierviltje.Conclusie

De kwaliteit van de bierviltjes is prima, mooi scherp en we zijn tevreden over het resultaat. De verwerking van de bestelling gaat netjes en de ontwerp tool is handig in gebruik. Bedankt studentendrukwerk.nl!